Visa sökformulär

Stöd och hjälpmedel, vuxenutbildning

Stöd vid studier

Läser du inom vuxenutbildningen och är i behov av mer stöd än din lärare kan erbjuda? Prata med din lärare och be hen kontakta oss på Lärcentrum!

Funderar du på att läsa inom vuxenutbildningen och har haft ett behov av mer stöd tidigare när du studerat? Kontakt då en studie- och yrkesvägledare på Vuxenutbildningscentrum där du kan berätta om dina upplevda studiesvårigheter.

Boka studie- och yrkesvägledning Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Lärcentrum

E-post: vuc.larcentrum@vasteras.se

Öppettider vuxenutbildningscentrum

Kontakta kurator

Är du i behov av samtal med kurator? Du är välkommen med frågor och funderingar som är viktiga just för dig.

AnnaLena Löving
E-post: anna.loving@vasteras.se

Det här händer i Västerås

Nytt i Västerås

  • Kultur för äldre på mötesplatserna i sommar – hela programmet

    Sommarturnén för kultur i äldreomsorgen drogs igång sommaren 2020 för att bryta den isolering som många äldre hamnade i på grund av coronapandemin. Det blev så uppskattat att det har fortsatt på somrarna sedan dess. Sommaren 2023 bjuder på 208 kulturprogram från juni till augusti på våra 35 enheter ...

  • Bygglov för de första bostadshusen i Kopparlunden

    Den 25 maj godkände byggnadsnämnden bygglovet för de första bostäderna i Kopparlunden. Det är Riksbyggen som kommer bygga bostäderna och själva byggandet planeras att starta nästa år.

  • Vinnare av Hederscupen 2023 utsedd

    Varje år genomförs fotbollsturneringen Hederscupen 2023. I samband med det utses också en vinnare av årets hejaramsa. Årets vinnare går på Mälarparksskolan!