Ängsgärdets äldreboende del 1/3: Aron flyttar in

Ängsgärdets äldreboende öppnar i september. I den här serien i tre delar får vi följa med på resan, från att vara en byggarbetsplats till den dag då kunderna flyttar in. I denna del är det fortfarande mycket som ska byggas, leveranser som väntar och Aron Sivapalan, enhetschef har precis flyttat in på sin nya arbetsplats. Följ med på en rundtur!

Ängsgärdet

- Välkommen! Aron öppnar dörren med ett leende, dörren till det som kommer att vara den stora entrén. Om några månader kommer det säkert att bli enklare att hitta hit, men just nu navigerar vi oss mellan byggpersonal och material på stora pallar att komma in i huset. Genom denna dörr kommer flyttlådor gå, leveranser till förråden och till slut de kunder som kommer bo här.

Ängsgärdet

Enhetschef Aron Sivapalan i ett av rummen som i september kommer bli någons hem.

Aron brygger oss en kanna kaffe och välkomnar in till det kontor som nu blivit hans primära arbetsplats. Inom kort kommer kontoret att fyllas av fler kollegor och starten av att bygga en kultur kommer att påbörjas.
- Organisationskulturen ska stödja verksamhetens ändamål. Jag tror inte att enbart strategier och organisatoriska strukturer kan leda till måluppfyllelser om vi inte har en lämplig kultur. Vi behöver en kultur som vilar på ömsesidig tillit, respekt, förståelse och rättvisa, berättar Aron.

Kartorna ligger framme. Ritningarna på det som förklarar var rummen där de framtida kunderna ska bo.

Missa inte filmen längst ner i artikeln där du kan följa med på en rundur.

ängsgärdet

Snart kommer det levereras möbler och teknik till lägenheterna som ska trygga de framtida kunderna i deras nya lägenheter.

Ängsgärdet

Här på Ängsgärdets innegård kommer det finns utrymme för aktiviteter och för anhöriga att samlas med sina äldre.

Med hösten runt hörnet och rekryteringen i full gång, väntar en spännande tid. Nu gäller även det operativa verkställandet med att säkerställa inflyttningsprocessen för kunder och mycket mer.
- Vi står med utmaningar, men också enorma möjligheter att forma något unikt.

ängsgärdet

I den här restaurangen kommer framtidens kunder att kunna avnjuta goda måltider och gemenskap.Följ med på en rundtur och hör Aron själv berätta om det nya boendet:

Vill du veta mer om hur det är att jobba inom vård- och omsorg, eller ansöka till de lediga tjänster som finns i sommar? Läs mer här: Jobb och karriär - Västerås (vasteras.se)

Rekommenderade nyheter

    Sidan uppdaterades den