Ny ägare av gallerian i Råby centrum

Från och med igår, torsdagen den 7 mars, är det officiellt. Västerås stads strategiska fastigheter AB äger nu gallerian i Råby centrum!

Fastigheten, som egentligen heter Lövhagen 29, förvärvades av stadens helägda bolag Västerås stads strategiska fastigheter AB. I köpeskillingen på 70 miljoner kronor ingår både gallerian och vissa kringliggande ytor. Bland hyresgästerna finns både kommunala och kommersiella verksamheter.

Isabell Lundberg, VD för både Västerås stads strategiska fastigheter AB och det nyskapade fastighetsbolaget Västerås Lövhagen AB, berättar:

– Syftet med förvärvet är att stärka den sociala hållbarheten i området. Jag ser fram emot att tillsammans med olika kompetenser inom staden stärka områdets trygghet och attraktivitet.

Gallerian i Råby centrum har en ljusgrå putsad fasad längst ner och höga glaspartier högst upp. På ena sidan står texten Råby centrum. I förgrunden syns en stor dekoration i form av en ljusgul blomma med sex kronblad. Det står två cyklar lutade mot ett träd.

Gallerian i Råby centrum ägs nu av Västerås stads strategiska fastigheter AB.

Jaafar Ibrahim, avdelningschef på fastighetsenheten stämmer in:
– Jag hoppas att detta förvärv leder till ökad trygghet och gör Råby till en ännu mer lockande plats för både nuvarande och framtida invånare.

Vi hälsar alla hyresgäster och gallerians besökare varmt välkomna till oss!

Kontakta oss

Kundservice

Felanmälan för teknik- och fastighetsförvaltningens hyresgäster.
Öppettider måndag - fredag 07.00 - 16.00.

Akuta ärenden på övrig tid hanteras av vaktbolag. Hänvisning sker via teknik- och fastighetsförvaltningen.

Telefonnummer: 021 - 39 13 67

fk.kundservice@vasteras.se

Publicerad

Senast ändrad