Fotbolls-VM 2023:
Bronsmatchen visas på storbildsskärm i Västerås!

Det blir fotbollsfest i Västerås när damlandslaget tar sig an bronsmatchen i fotbolls-VM 2023. Västerås stad bjuder in alla västeråsare till att se matchen på storbildsskärm och tillsammans heja fram Sverige till medalj.

Lördag den 19 augusti 2023 kommer Folkparken vid Mälaren att förvandlas till en blågul oas när invånare samlas för att tillsammans heja fram vårt landslag.

– Vilken fantastisk uppslutning det blev när vi visade semifinalen. Nu ser vi fram emot en riktigt härlig atmosfär i Folkparken vid Mälaren på lördag. Ta med vänner och familj för att tillsammans heja fram vårt landslag till bronset, säger Alf Westerdahl, evenemangschef på Visit Västerås, Västerås stad.

Även Hawar Asaiesh ser fram emot bronsmatchen:
– Vi hoppas att västeråsarna vill komma ner till Folkparken vid Mälaren och heja fram damlandslaget till ett svenskt brons tillsammans med oss, säger Hawar Asaiesh, (V) förste vice ordförande i nämnden för idrott, fritid och förebyggande.

 

Ta med familjen, vännerna, grannen och stötta vårt landslag när de spelar om bronset i fotbolls-VM 2023. Fritt inträde, alla är välkomna!

Detaljer för evenemanget:
Datum: Lördag 19 augusti
Tid: 10.00
Plats: Folkparken vid Mälaren, Lögarängsvägen 5 Västerås

Ta med egen picknickstol eller filt och kläder efter väder. Medhavd mat och dryck är okej, men ej alkohol.

Publicerad

Senast ändrad